OFFENTLIGT BYGGERI - Skolebyggeri i Trevi

Large image

Undervisningslokalerne i det nye skolebyggeri i Trevi er et eksempel på en stærk fokusering på et afstemt lysindfald. Målet har været at sikre, at der hverken slippes for meget eller for lidt sollys ind i undervisningslokalerne.

Væggene er kraftigt dimensioneret for at sikre bygningen imod jordskælv. Samtidig giver det en fornemmelse af et isoleret og trygt rum, selvom de store vinduer giver et godt samspil med det eksterne miljø.

Den centrale gang, der løber som en buet linje, forbinder de to hoveddele af skolen og er måske det vigtigste rum på grund af dens dynamiske karakter og dens funktion som socialt mødested.

Navn på byggeri

Trevi Skolekompleks

Arkitekt

Studio Carmassi

Bygherre

Trevi Kommune

Lokalitet

Trevi, Perugia, Italien

Byggeperiode

2002-2008