BOLIGBYGGERI - The Ring and The Valley Park Marina

Large image

Dette spændende projekt er skabt som byfornyelse af et forladt industriområde i Firenze, der tidligere husede en cementfabrik. Projektet er opdelt i to hovedgrupper som er adskilt af den nord/sydgående vej til station Caledon. Mod øst er opført et cirkulært byggeri og mod vest en offentlig park.

Bygningens design der er inspireret af de italienske teatre og Colosseum, er opført i mursten. Den cirkulære bygningen er opdelt af tre indgangspartier som derved danner tre halvmåner. Designet er stramt og traditionelt og i en italiensk europæisk stil.

Boligbebyggelsen mod øst huser 131 lejligheder og er omkradset af et våbenhus og en søjlegang der omringer området. Våbenhuset fremstår af dobbelt-højde rum og huser butiks- og kontorarealer i stueetagen.

Indeni det cirkulære byggeri er der opført en ligeledes cirkulær park som får bygningen til at smelte sammen med det grønne område udenom. Projektet omfatter også en underjordisk parkering med 152 pladser.

Navn på byggeri

The Ring and The Valley Park Marina, Firenze

Arkitekt

Natalini Architect

Lokalitet

Firenze, talien

Byggeperiode

1995-2009

Seneste nyt: