Enfamiliehuse - Hus og atelier, Italien

Large image

Bygningsværket ”Hus og Atelier” af Alessandro Bulletti vandt i 2004 arkitekturprisen ”Luigi Cosenza”. Projektets grundidé er kontrasten mellem det naturlige og det kunstige, hvor fokus er kontrasten og dialogen mellem de organiske og de geometriske kræfter.

Bygningen er omgivet af en lang og smal væg, der fungerer som et hegn. Inden i dette afgrænsede og geometriske rum findes huset og atelieret samt to gårdhaver.

Huset er opført i to etager. Anden sal er højere end hegnet og giver en fornemmelse af, at huset svæver i luften.

Atelieret er i beton, mens huset er opført i mursten for at give en varmere atmosfære. 

Navn på byggeri

 

Hus og Atelier

Arkitekt

Alessandro Bulletti

Lokalitet

San Nicolò di Celle, Perugia, Italien

Byggeperiode

2003-2004